Orsak och Verkan

Opera för hela familjen, kl 14.

31 Aug

Stadsparken i Laholm

14.00-15.00

Opera för hela familjen

Har du gjort något du inte borde? Eller ångrat vad du aldrig gjorde? Livet är fullt av små och stora vägval. Ibland blir det inte som en tänkt sig. Detta är en föreställning om de små och stora frågorna. Tänk om jag hade?… Jag skulle aldrig!… Jag borde ha!.. 

Med publikens visdomar och de stora och små filosofernas resonemang till hjälp, letar Operaimprovisatörerna efter svaren i “Operamultiversumet”, som är det universum av musik och historier som existerar jämte vårt, och växer sig större och förgrenar sig efter varje handling och vägval i den vanliga världen. Barnen får inför föreställningen anonymt lämna in exempel på dilemman eller situationer som de varit med om eller funderar på. De blir biljetter till platser dikterade av musikaliska och idealiska normer. Situationens art avgör vilka världar improvisatörerna och publiken besöker.

 Operaimprovisatörerna bildades 2007 och är en av få grupper i världen som ägnar sig åt improviserad opera på professionell nivå. Sedan starten har gruppen gjort 15 egna produktioner, ett stort antal turnéer över hela landet och vi har medverkat i en mängd olika sammanhang. 

 

Fri entré med förbokning.

Med reservation för ändringar.