Allsångskonsert för hela familjen

Sjung med Emelie Dybeck & Visselgnissel kl 13.30

31 Aug

Stadsparken Laholm

13.30-14.00

Emelie Dybeck & Visselgnissel är en produktion inom det nationella projektet Rösträtt – sång på förskolan. Under Halland Opera & Vocal Festival håller Emelie Dybeck gemensam röstuppvärmning och allsångskonsert med sånger som både stora och små kan sjunga med i.

Emelie & Visselgnissel sjunger om och med känslor. Varför är det så härligt och viktigt att sjunga med känslor? Går det att sjunga ”Lilla Snigel” när man är arg? Hur låter rösten och hur känns det i kroppen att sjunga med olika känslor? För visst kan alla, stor som liten, förmedla känslor genom sång! 

Vem är Emelie Dybeck?

Emelie Dybeck är utbildad på Musikteaterskolan i Bjärnum och fick därefter sin yrkesutbildning på Balettakademiens Musikallinje, från vilken hon utexaminerades 2007. Emelie har bland annat medverkade i Sunset Boulevard på GöteborgsOperan, spelat Fiona i Shrek the Musical på Wermlands Opera, Askungen på Garbo’s Dinner Show, spelat Rosa i Taube på Edderkoppens Teater i Oslo.  

Ett nationellt projekt

Genom Rösträtt – Sång på förskolan får barn i hela Sverige tillgång till sång, till sin röst, till sin fantasi och till gemenskap. Rösträtt – Sång på förskolan börjar med de allra yngsta och har visionen att de som vuxna ska känna: – Jag kan sjunga! 

Läs mer om Rösträtt – Sång på förskolan – Musik Hallandia 

 Fri entré med förbokning

Med reservation för ändringar.